Нападателят на Берое Леандро Годой откри головата си сметка в българското

...
Нападателят на Берое Леандро Годой откри головата си сметка в българското
Коментари Харесай

Кошмара: Берое е голяма възможност за мен

Нападателят на Берое Леандро Годой откри головата си сметка в българското състезание. Аржентинецът се разписа при успехите с 2:1 над Локомотив Пловдив и Левски. 

" Много съм благополучен за нашия тим. Търсехме тази победа. Благодаря на почитателите, които не поддържаха. Щастлив съм, че оказвам помощ на тима с моите попадения. В първите мачове нямах шанс, само че не се отхвърлих да диря гол. Работих старателно в последните седмици и головете пристигнаха ", съобщи Годой пред DIEMA SPORT. 

" Разбрахме бързо концепциите на новия треньор за футбола. Всеки мач се подобряваме и построяваме нашия жанр. Берое може да играе против всеки и да реализира победи и положителни резултати. Голям плюс за нас е, че имаме доста футболисти, с които приказваме общ език. Това се отразява на терена. Не би трябвало да изключваме ролята на локалните футболисти, с които имаме добра естетика и доста ни оказват помощ за по-бързата акомодация ", съобщи още нападателят. 

" Много ми хареса животът в България. Това е огромна опция, както за мен, по този начин и за моите съотборници. Всички се стремим да играем добре и да се развиваме. Аз съм доста благополучен, че съм тук и желая да реализира огромни неща с Берое. Остават още няколко мача до края на годината, в които съм сигурен, че ще спечелим доста точки ", сподели още нападателят, прочут като Кошмара. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР